Varigt vægttab

I løbet af kun 100 dage bryder du det gamle mønster og skaber nye, gode vaner. Du får et varigt vægttab og kan derfra nå den vægt, som er perfekt for dig

Sådan virker det

I løbet af kun 100 dage skaber du nye, gode og sunde vaner. Det sker gennem små, overkommelige ændringer i din dagligdag. Vaner skabes gennem gentagelse. Det handler om at du gentager den nye vane overfor dig selv ofte – og at du ændrer din adfærd.

Med Habiits™ App’en får du hjælp til at skabe de forandringer du ønsker.

I App’en er der lydfiler, som hjælper dig med at gentage det nye mønster, du ønsker. Når du har lyttet til lydfilen et antal gange bliver det til et nyt mønster i hjernen.

Målet er, at du først ”knækker koden” og skaber et overkommeligt vægttab. Når det er sket, så ved du, at det kan lade sig gøre og du kan efter 100 dage opnå endnu større resultater.

Det er vores erfaring, at netop dette behandlingsprogram kan inspirere til en yderligere indsats på særlige områder: Nogen begynder at sætte mere fokus på kosten, andre sætter nye mål for motion mv.

Nøglen til succes

De 5 vigtigste områder, hvor de fleste med fordel kan skabe nye og bedre vaner er:

  • Spisevaner – spis smartere og efter din biologi.
  • Motionsvaner – en lille smule hver dag
  • Sukker vaner – kom over trangen
  • Søvn – den hemmelige genvej til vægttab
  • Selvværd og selvtillid er nøglen til at bevare motivationen til at skabe endnu større resultater.

Det hele hænger sammen. Derfor er Habiits programmet tilrettelagt så du systematisk arbejder dig gennem alle 5 områder, så du skaber nye og bedre vaner. Og de gode vaner vil helt sikkert give dig overskud, livsglæde og i sidste ende en større livskvalitet.

Vi glæder os til at dele den rejse med dig.

 

×