Habiits™

Vi ønsker at bidrage til at løse udfordringen med behandling af overvægt. Der kommer flere og flere behandlingstilbud, men der er alt for langt mellem de, der giver gode resultater.

Habiits™

  • Habiits™ blev stiftet for at være med til at gøre en forandring i forståelsen af overvægt og hvordan man skaber et varigt vægttab.
  • Vi er udfordret af at der kommer flere og flere behandlinger for overvægt.  Men der er langt mellem de gode resultater.
  • Piller har ofte alvorlige bivirkninger. Operationer kan have kritiske følgevirkninger. Og langt de fleste kure giver i bedste fald et kortvarigt resultat.
  • Forandringer sker først, når man ændrer de vaner, som oprindeligt udløste problemet. Medicin, terapier og kostændringer kan støtte ændringen – men ikke i sig selv skabe den.
  • Vores filosofi er meget enkel og den er videnskabeligt dokumenteret.
  • Habiits™ skal være den støtte, som hjælper med at skabe små daglige ændringer, som giver nye og sunde vaner. Det skaber muligheden for et sundt, godt og glæde fyldt liv med overskud og selvværd.

Mission

Vi vil skabe et veldokumenteret behandlingstilbud, som er tilgængelig for alle. Det skal give et varigt vægttab.
Derfor har vi udviklet en app- baseret løsning, som er en realistisk mulighed for de fleste.
Brugeren sammensætter selv sit behandlingsforløb ud fra de værktøjer og den ramme, som Habiits™ tilbyder. Undervejs i forløbet vil brugeren opleve at blive inspireret, motiveret og støttet til at skabe gode og sunde vaner, der giver et varigt vægttab.

People

Sten Svensson

Praktiserende coach og terapeut. Initiativtager og medstifter.

Bo Petersen

Forretningsudvikler, initativtager og medstifter.

Rasmus Just

Succesfuld fedme forsker og opfinder. Grundlæggende investor.

×